Klasična masaža (športna, terapevtska, kozmetična) (NPK)

Klasična masaža je pri nas najbolj uveljavljena masaža, saj jo najbolj poznamo in posegamo po njej. Mogoče niste vedeli, klasična – švedska masaža je dobila ime po švedskem profesorju in zdravniku Peru Henenku Lingu. V njej je združil svoje znanje o gimnastiki in fiziologiji ter uporabil nekatere kitajske, egipčanske, grške in rimske tehnike masaže. Klasična masaža vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje. Sami učinki masaže so telesne in duševne narave.

 

klasična masaža

 

Z masažo vplivamo na kožo, skeletne mišice, krvni obtok, tok limfe, sklepne in obsklepne mišice, podkožno mašÄobno tkivo in živčni sistem. Tako z masažo telesu vračamo prožnost in gibčnost ter izboljšamo prekrvavitev, hkrati pa pripomoremo k nemotenemu delovanju presnove in izločanju prekomerne vode iz telesa.

 

V sedanjem stresnem življenju je masaža še posebno pomembna in potrebna, ker vemo, da stres lahko slabo vpliva na naš imunski sistem. Z masažo tega krepimo. Odvrne nas od skrbi in težav našega vsakdanjika.


Osnovni prijemi pri tej masaži so usmerjeni v popolno sprošÄanje napetosti mišic in ustvarjanje pomirjevalnega in sprostitvenega učinka. Zajema masažne tehnike glajenja, vtiranja, gnetenja, udarjanja in tresenja.


Po uspešno končanem izobraževanju pri nas lahko pristopite k opravljanju izpita za NPK in pridobitvi licence poklica maserja/-ke.

 

Za vsa izobraževanja je omejitev starosti vsaj 15 let in najmanjše število udeležencev 4 osebe!

 

Nudimo Vam možnost individualnega izobraževanja, pri katerem si mora tečajnik sam priskrbeti model.


Tečaj za maserja je predviden na 100 teoretičnega in praktičnega usposabljanja.

Ne spreglejte novih terminov

Dorn-Breuss terapija - 12.4. - 14.4.2019

Indijska masaža glave - kmalu!

Več...

Zadovoljstvo naših strank

Vas mi ne prepričamo? Naj Vas prepričajo naše stranke!

Zadovoljni smo takrat, ko so zadovoljne naše stranke. Ob zagotavljanju visoke kakovosti učenja si prizadevamo uspeti skupaj z njimi.


Več...

Tečaj v Vašem kraju

Povabi prijatelje, znance, sorodnike, ...

Tečaj klasične masaže, refleksno conske masaže stopal, tradicionalne tajske masaže, havajske masaže LOMI LOMI in sprostitvene indijske masaže glave lahko uredimo tudi v Vašem kraju ali v njegovi bližini. Potrebujete le primeren prostor za izvedbo, lahko pa Vam gostovanje uredimo mi.

Omejitev: vsaj 4 osebe nad 15 let.

 

Udobje tudi na tečaju

Tečaji se izvajajo v sodobno opremljenih prostorih (zasebna fizioterapija). Odlična mikroklima in prvovrstni pripomočki  in izdelki Vam bodo nudili optimalne pogoje za učenje in izvajanje naših programo usposabljanja.


Med izobraževanjem boste prejeli literaturo, prav tako pa bo poskrbljeno s potrežbo raznih pijač in prigrizkov.

 

Živite življenje brez bolečin. S terapijo do takojšnjih rezultatov!

MEDA Zasebna fizioterapija, Metka Copot

Elektroterapija, termoterapija, kinezioterapija, terapevtske masaže, presoterapija.


Več na www.fizioterapija-meda.si